KOTI Industrieel en Technisch borstelwerk BV

25 april 2022 - 8 juli 2022 | Stage leerjaar 1 Gilde Creatie & Design College

Celsiusstraat 18, 6003 DG, Weert Nederland
www.koti-eu.com
+31 (0) 495 880 880
Info@koti-eu.com

Drieluik | Artemis Laboratory

Voor ons zusterbedrijf Artemis Laboratories kreeg ik de kans om een drieluik te ontwerpen. Na goedkeuring van de directie is deze verspreid onder de klanten.

Kerst & nieuwjaar | KOTI

Dit jaar had ik de gelegenheid om te werken aan de kerstcampagne voor ons bedankje aan de klanten.

Gevelbanner | KOTI

De locatie Weert ligt langs een drukke weg. Dit bood een uitgelezen kans voor het produceren en plaatsen van een prachtige gevelbanner. Ik heb verschillende mooie ontwerpen voor deze banner mogen maken.

Website design | KOTI Kullen

Voor het Duitste dochterbedrijf heb ik actief mee ontworpen aan hun nieuwe website. Door mijn visualisaties die ik in Adobe XD gecreëerd heb, waren we in staat om de directie een werkend ontwerp te presenteren, dit ontwerp is overgenomen en online gezet.

Borstel fotografie | KOTI

Bij een stage bij een borstelwerkbedrijf horen uiteraard ook productfoto’s.

KOTI Industrieel en Technisch borstelwerk BV