M3 ICT, Web & Design

28 augustus 2023 - 22 december 2023 | Examenproject Gilde Creatie & Design College

Uw doelen zijn onze ambitie

Voor mijn examenproject heb ik een complete huisstijl mogen ontwikkelen voor een bestaand bedrijf. Op mijn pagina vind je het logo, het brand identity book en alle gerelateerde elementen. De andere media-uitingen die ik heb gecreëerd, omvatten onder andere een flyer, set icons, offertemap, webadvertentie en een muurdesign. Als klap op de vuurpijl mocht ik mijn project afsluiten met een live website.  Neem vooral een kijkje: www.m3ict.com

Over ons

M3 ICT, Web & Design biedt samengestelde IT-, web- en designoplossingen om klanten doelgericht te ondersteunen.
Ons doel is om klanten op een duidelijke en toegankelijke manier te helpen en te ontzorgen. Door de nauwe samenwerking tussen IT, Web & Design hebben de drie oprichters van M3 hun kennis en vaardigheden op het gebied van ICT, web en design gebundeld.